Oeuvrecatalogus van Christoffel Hendrik Dijkman (1879-1954)

De catalogus bestaat uit alle beelden die als foto's in het bezit zijn van de Stichting Christoffel Dijkman.

De foto's zijn genomen door de bezitters van de schilderijen of soms door vrienden van de stichting. De kwaliteit wisselt sterk en we moedigen dan ook iedereen aan om van hun schilderij een mooiere foto te maken en die ons toe te mailen.

Ook wanneer u fouten aantreft zoals hetzelfde schilderij tweemaal onder een ander nummer opgenomen, stellen wij het erg op prijs als u daarvan melding maakt via een e-mailbericht naar info@christoffeldijkman.nl


Klik hier voor een korte gebruiksaanwijzing voor de oeuvrecatalogus


Zoekmachines leren de foto's en titels te herkennen en daarom kunt u ook bv foto's van Maastricht laten zoeken in de oeuvrecatalogus.

Daarvoor typt u in het zoekvenster de naam die u wilt zoeken, spatie, site, dubbele punt en daaraan vast de naam van de website. Bijvoorbeeld: maastricht site:oeuvre.christoffeldijkman.nl. De zoekmachine zoekt dan alle foto's in de oeuvrecatalogus waar de naam Maastricht in voorkomt en kunt u uit de lijst kiezen. Google vindt  643 foto's!!


Tekst van Google hierover:

Je kunt met Google alle pagina's van één specifieke website doorzoeken door de gewenste zoekterm(en) in te voeren, gevolgd door het woord 'site:' en de betreffende domeinnaam. Bijvoorbeeld: Je bent op zoek naar de toelatingseisen die vermeld staan op de site van de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG). Je zoekopdracht ziet er dan als volgt uit: toelatingseisen site:www.rug.nl.

Oeuvrecatalogus van
Christoffel Hendrik Dijkman

Hieronder de indexpagina's met schilderijnummers: